Een verlanglijstje vervuld...

De afgelopen weken waren hectisch en druk. Mijn afstuderen kwam steeds dichterbij, en tussendoor moest er voor de paarden ook nog het een en ander geregeld worden. En dan vierde ik ook nog eens mijn verjaardag tussen de bedrijven door. Het is dan ook even wat stiller geweest op onze blog (en op onze Facebook).

Ik ben ontzettend verwend op mijn verjaardag en dat wilde ik graag met jullie delen. Daarnaast kregen we heel mooi nieuws...

Ik ben écht gruwelijk verwend op mijn verjaardag. Mam gaf me alle spullen die we een tijdje geleden bij de Krämer gekocht hadden cadeau. Van pap kreeg ik een hoes voor om het reservewiel van de auto. Mét ons logo. Die staat nog in bestelling en kan ik jullie dus nog niet laten zien, maar zodra deze binnen is, laat ik hem uiteraard hier zien.

Van mijn beste vriend ontving ik een notitieboekje. Niet te paardenvariant, maar eentje met een danseres die ik stiekem nog leuker vind.

Het gekregen Paperblanks notitieboekje.
Door de eigenaren van mijn bijrijd-IJslanders ben ik ook enorm verwend. Ik kreeg van hun de Charles Owen Ayr8. In het zwart, met een zilveren middenstrip. Wat een geweldig cadeau en wat ben ik er blij mee!

Patrick heeft ook weer eens veel te veel geld uitgegeven. Op Icehorse kocht ik de Fákur Julia, en toen kreeg ik van Patrick de bijpassende teugels 'alvast voor mijn verjaardag'. Nu kreeg ik ook nog eens een weekendje weg naar Maastricht. Daar gaan we binnenkort dus lekker van genieten!

De teugels die bij de Fákur Julia horen.

Niet echt een verjaardagscadeau, maar wel iets waar ik ontzettend blij mee ben, is dat ik afgelopen woensdag afstudeerde met een prachtige 8 voor mijn werk. Wat een last van mijn schouders en wat ben ik trots op wat ik in 10 maanden heb neergezet. Blij! Nu even vakantie - paardrijuurtjes inhalen! - en dan op stage!

Maar het aller-, aller-, allermooiste cadeau kwam van onze Kólga. Op 7 juni kregen we bericht dat ze 14 dagen drachtig was. De zaterdag daarna gingen we haar halen. Ze was ontzettend lief geweest in de kudde en ook bij het verzorgen van een paar wondjes had ze zich keurig gedragen. Om even met Jaap's woorden te spreken: 'ze luste er wel pap van' en dus had ze soms wat extra zorg nodig.

Ze kroop bijna op schoot toen we haar kwamen halen en ze liep echt zó de trailer in. Ons meisje is weer thuis! En nog drachtig ook. Wauw!

Reacties