Welkom!

Welkom op onze site!

Bij de goedkeuring van onze stalnaam hoort natuurlijk een officiële website, en hier is ie dan! Via deze weg houden wij, Patrick en Bernette, jullie op de hoogte van het reilen en zeilen binnen onze kleinschalige IJslanderstal.Onze stal is gevestigd in Boxtel. Wij willen op kleine schaal IJslanders gaan fokken en zijn daarnaast actief in de wedstrijdsport. Meer over ons vind je op deze pagina.

De naam Efnisstaðir komt uit het IJslands. Efni is een (chemische) stof, materie of verbinding. Staðir is IJslands voor stal of hoeve. Stal van de (chemische) verbinding dus! Een uitgebreidere uitleg van onze naam vind je hier vinden.

Ben je nog helemaal niet bekend met het IJslandse paard? Neem dan een kijkje op de pagina over de IJslander. Voor informatie over de paarden die momenteel in ons bezit zijn, kijk dan onder het kopje 'onze paarden'.

Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Hier geven we om de week op donderdag een inkijkje in ons leven als beginnende Ijslanderstal. We delen tips en tricks voor het hebben van een stal 'aan huis', onze visie op (het rijden en fokken van) het IJslandse paard; we schrijven over ons, over onze hobby('s) en over onze mini-kudde.

Wij wensen jullie veel leesplezier en zien jullie hier natuurlijk graag terug!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14633455/?claim=6pkvenpc5hs">Follow my blog with Bloglovin</a>

Reacties